שווארמה בתשעת הימים? תכינו מדגים!

חיה ספיר 1 Comment on שווארמה בתשעת הימים? תכינו מדגים!

גם בתשעת הימים בהם לא אוכלים בשר ועוף, יש אפשרות לאכול מנת שווארמה טובה, מנתחי דגים של "אושן גורמה". בתיאבון!

17:38
26.04.24
אבי יעקב No Comments on בחזור הביתה: השר בן גביר נפצע בהתהפכות רכבו

התכניות האחרונות

ארכיון תוכניות

פוסטים אחרונים

תגיות

שווארמת דג   | דרגת הכנה – קלה

 

מרכיבים:
1 רול וויט פיש 'אושן גורמה'

2 בצל
כפית פפריקה מתוקה
כפית פפריקה חריפה
כפית כורכום
כפית חוויאג
כפית אבקת בצל
מלח פלפל

הוראות הכנה:

מפשירים את הרול וויט פיש 'אושן גורמה' ללילה במקרר
מערבבים את כל התבלינים יחד
מצפים את הדג בחצי מכמות של התערובת התבלינים עם 3 כפות שמן
אופים מכוסה בתנור שחומם מראש ל 200 מעלות 40 דקות ומקררים
חותכים בצל לחצאי טבעות ומטגנים עד הזהבה
חותכים את הדג לרצועת דקות ומקפיצים ביחד עם הבצל ותערובת התבלינים שנשארה

להגשה: ממלאים טורטיות בכמות ובגודל הרצוי | ניתן לשלב עם טחינה, חומוס, חריף לפי הטעם | לצד חמוצים וסלט חי

המתכונים באדיבות 'אושן גורמה' | השפית רבקי דייטש (רובין)

 



1 תגובות

מיין תגובות
  1. 1

    הגזמתם… מתכונים של אשכנזים